Μαρούσι: Συγκλονίζει το σημείωμα του 90χρονου που στραγγάλισε τη γυναίκα του

04.04.2019 10:15

Οικογενειακή τραγωδία το μεσημέρι της Τετάρτης (3.4.2019) στο Μαρούσι, στην οδό Αγίου Όρους 48, όπου ένας ηλικιωμένος άνδρας, 90 ετών, στραγγάλισε με καλώδιο τηλεφώνου την 87χρονη σύζυγό του.

Οι τελευταίες πληροφορίες της Αστυνομίας αναφέρουν πως ο συζυγοκτόνος είχε πνίξει το θύμα 2 με 3 ώρες προτού φτάσουν τα περιπολικά της Άμεσης Δράσης έξω από το σπίτι.

Στο εσωτερικό οι αστυνομικοί βρήκαν ένα σημείωμα που είχε γράψει ο 90χρονος.
Σε αυτό αποκάλυπτε ότι ο ίδιος είναι ο δράστης του εγκλήματος και εξηγούσε πως η ζωή ολόκληρης της οικογένειας ήταν αφόρητη, κυρίως, όπως έγραφε, για την κόρη και τον εγγονό, καθώς η γιαγιά έπασχε από βαριάς μορφής άνοια.

Μάλιστα, ο 90χρονος αποκαλύπτει στο ιδιόχειρο σημείωμά του ότι σκόπευε να αυτοκτονήσει και γι΄αυτό το λόγο είχε τοποθετήσει μία μεταλλική σκάλα στο κάγκελο του μπαλκονιού, στραμμένη στο κενό!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες , πριν ο ηλικιωμένος προβεί στο απονενοημένο διάβημα, τον πρόλαβε ο εγγονός του που μπήκε εκείνη την ώρα, επιστρέφοντας από το σχολείο.
Το παιδί ειδοποίησε τη μητέρα του και κόρη του ηλικιωμένου ζεύγους, η οποία με την σειρά της τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι έμενε στην ίδια πολυκατοικία με τα παιδιά του.
Τέλος, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο μπαλκόνι του ηλικιωμένου ζευγαριού τη σκάλα, την οποία ο ηλικιωμένος είχε τοποθετήσει εκεί με σκοπό να τη χρησιμοποιήσει για να αυτοκτονήσει.

Πηγή: e-daily.gr