Οδηγός φορτηγού αποπειράθηκε να πέσει πάνω σε πλήθος στην περιοχή του Μαραθώνα

17.01.2019 09:37

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης έξω από τον ΧΥΤΑ του Μαραθώνα. Στην είσοδο βρίσκονταν αρκετές δεκάδες κατοίκων, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τη λειτουργία του έργου με «δοκιμαστικές ρίψεις» υπολειμμάτων, όταν, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένας άνδρας, που εργάζεται ως φύλακας του χώρου, πήρε το φορτηγό του μέσα από τον ΧΥΤΑ, πάτησε γκάζι, έσπασε την πόρτα της περίφραξης και κινήθηκε με ταχύτητα και ανεξέλεγκτα προς τους συγκεντρωμένους!

Επακολούθησε πανικός, με τους κατοίκους να τρέχουν ώστε να αποφύγουν την ξέφρενη πορεία του φορτηγού, το οποίο προσέκρουσε σε σταθμευμένα αυτοκίνητα έξω από τον ΧΥΤΑ. Όπως αναφέρουν μάρτυρες, από θαύμα δεν υπήρξαν ανθρώπινα θύματα, παρά μόνο υλικές ζημιές οχήματα.

Νωρίτερα, κάτοικοι του Γραμματικού με τους οποίους συνομίλησε το zougla.gr ήταν σε κατάσταση σοκ. Συγκεκριμένα η πρώην αντιδήμαρχος και δημοτική σύμβουλος Δήμητρα Λαμπάρου, βρισκόταν στο σημείο και σε κατάσταση σοκ ακόμα, περιγράφει στο zougla.gr τι συνέβη.

«Ο φύλακας πήρε ένα μεγάλο φορτηγό και πήγε να πέσει πάνω μας. Αρχίσαμε να τρέχουμε και να φεύγουμε πανικόβλητοι. Ήταν σκοτάδια, δεν μπόρεσα να δω αν χτύπησε άνθρωπος, αλλά το φορτηγό πρέπει να προσέκρουσε σε περίπου 30 αυτοκίνητα. Ήρθαν στο μυαλό μου εικόνες από το τανκς στο Πολυτεχνείο», δηλώνει χαρακτηριστικά, ενώ προσθέτει: «Στο σημείο βρίσκονταν αστυνομικοί οι οποίοι δεν έκαναν κάτι να τον σταματήσουν»

Κατά την εκδοχή της αστυνομίας, νωρίτερα κάτοικοι πέταξαν πέτρες προς τον φύλακα και οδηγό του φορτηγού, που βρισκόταν κοντά στην είσοδο του ΧΥΤΑ, ενώ για τη συνέχεια και την επικίνδυνη ξέφρενη πορεία του οχήματος, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ανακοινώσεις.

Πηγή:zougla.gr