Μέρες Σταδιοδρομίας στην Κηφισιά

18.10.2018 10:17

Ο Δήμος Κηφισιάς επιχειρώντας να γνωρίσει τεχνικές αναζήτησης εργασίας σε όσους επιθυμούν διοργανώνει για δεύτερη χρονιά σε συνεργασία με το skywalker.gr την Ημερίδα Σταδιοδρομίας Δήμου Κηφισιάς#Jobday. Πρόκειται για μία δράση που περιλαμβάνει εργαστήρια αναζήτησης εργασίας και ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων, προσωπικό coaching και δωρεάν αξιολόγηση βιογραφικών σημειωμάτων.

Η δράση απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να βελτιωθούν ενώ βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας και στοχεύει στην ενδυνάμωση των νέων στο ξεκίνημα της επαγγελματικής σταδιοδρομίας τους μέσα από την ενεργή συμμετοχή τους.

job

Το προσωπικό coaching θα είναι εστιασμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες του υποψηφίου και ο σύμβουλος  θα βοηθάει  τον ενδιαφερόμενο να βελτιωθεί, να αναπτυχθεί και να μάθει πώς να πετυχαίνει τους στόχους του και να διαχειρίζεται τις προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις. Παράλληλα στο χώρο θα λειτουργεί Κέντρο Σύνταξης Βιογραφικού Σημειώματος, το οποίο θα προσφέρει επαγγελματική υποστήριξη για τη συγγραφή και την ορθή δόμηση του βιογραφικού σας σημειώματος.

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Αthens Tech College, ως χορηγού φιλοξενίας, Τατοΐου 2 & Όθωνος 77, Κηφισιά, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου από τις 11.00 π.μ. έως τις 6.00 μ.μ., με ελεύθερη είσοδο και δήλωση συμμετοχής στο www.jobdays.gr.
Το προσωπικό coaching θα πραγματοποιηθεί από τους Πιστοποιημένους Επαγγελματίες Coaches του Hellenic Coaching Association (HCA) και το Κέντρο Σύνταξης Βιογραφικού από την εταιρεία Manpower Group.

Πηγή: kifissianews.gr