Εκδόθηκε η άδεια δόμησης του Κλειστού Κολυμβητηρίου στη Κάτω Κηφισιά

31.08.2018 09:48

Εκδόθηκε η άδεια δόμησης του Κλειστού Κολυμβητηρίου στη Κάτω Κηφισιά
Παρατάθηκε για δύο χρόνια η Προγραμματική Σύμβαση με την Περιφέρεια της Αττικής.

Ένα σημαντικό έργο πνοής για το Δήμο Κηφισιάς, η κατασκευή Κλειστού Κολυμβητηρίου και υπαίθριων αθλητικών εγκαταστάσεων, με παράλληλη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, στο «Τρίγωνο Φραγκοπούλου», βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση.

Η Άδεια Δόμησης του Κλειστού Κολυμβητηρίου εγκρίθηκε στις 5/6/2018 μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων μελετών  και την μάχη της Διοίκησης και των Υπηρεσιών του Δήμου με τις γραφειοκρατικές διαδικασίες.
Επόμενος στόχος του Δήμου Κηφισιάς και του Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου είναι η δημοπράτηση του έργου.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις στη Κάτω Κηφισιά πρόκειται να ανεγερθούν στην συμβολή των οδών Φραγκοπούλου, Κρέσνας και Λύρα, δημιουργώντας έναν λειτουργικό χώρο άθλησης. Στο υπόγειο των εγκαταστάσεων θα φιλοξενηθούν οι βοηθητικοί χώροι ενώ στο ισόγειο θα υπάρχει η πισίνα και οι κερκίδες. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις θα επεκτείνονται σε οικόπεδο 23.679,92 τ.μ. συνυπολογιζόμενου και του χώρου στάθμευσης για 92 οχήματα.

Ο Δήμος Κηφισιάς έχει ως βασικό του μέλημα να προσφέρει στους δημότες, τους απαραίτητους χώρους άθλησης που συμβάλλουν τόσο στην ποιότητα ζωής όσο και σε αυτήν καθ’ εαυτή την υγεία του καθενός και της καθεμιάς.

Πηγή: vrilissianews.gr