Ηχητικό ντοκουμέντο σοκ: οι διαπραγματεύσεις του αυτόχειρα Α. Ξενάκη με τη γυναίκα του Παρασκευόπουλου

25.04.2018 20:07

Ηχητικό ντοκουμέντο που «καίει» τον Α. Ξενάκη, τον πρώην δήμαρχο Κηφισιάς Νίκο Χιωτάκη και τον πρώην αντιδήμαρχο Κηφισιάς Ευστάθιο Κύρλο ήλθε στο φως της δημοσιότητας τη Δευτέρα 23 Απριλίου.

Ακούστε το ντοκουμέντο στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=222&v=bl0-O-a6ROU

Στο ντοκουμέντο, ο πρώην κοινοτικός σύμβουλος Νέας Ερυθραίας ( και κουμπάρος του Αντώνη Σαμαρά ) διαπραγματεύεται με τη γυναίκα του επιχειρηματία Νίκου Παρασκευόπουλου σχετικά με το διακανονισμό των οφειλών του ανδρόγυνου προς τον τότε δήμαρχο Χιωτάκη και τον Αντώνη Ξενάκη. Οι διαπραγματεύσεις, όπως μπορείτε να ακούσετε, ήταν σκληρές, καθώς η γυναίκα ζητούσε απεγνωσμένα να δίνει 5.000 ευρώ το μήνα, τα οποία όπως ακούμε θα πλήρωνε εσαεί, για να ξοφλήσει την… εξυπηρέτηση της παραχώρησης της άδειας! Το αίτημα αυτό δεν έβρισκε ιδιαίτερα «θερμό» τον κ. Ξενάκη, ο οποίος διαβεβαίωνε ότι δεν θα σφραγιστεί το μαγαζί από τον Δήμο Κηφισιάς.Το… προβληματάκι του καταστήματος Unik και τα νέα σκάνδαλα που αποκαλύπτονται

Η ιστορία μπορούμε να συμπεράνουμε ότι ξεκίνησε, με γνώμονα αυτά που ακούμε στο ηχητικό ντοκουμέντο, όταν ένα τμήμα του καταστήματος Unik αντιμετώπιζε ένα… προβληματάκι. Τουτέστιν, ήταν παράνομο. Αυτή η παρανομία έδωσε το πάτημα στο Δήμο Κηφισιάς να ζητάει πολλά χρήματα για να χορηγήσει την άδεια λειτουργίας στο μαγαζί, με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα.

Παράλληλα, η γυναίκα του κ. Παρασκευόπουλου φαίνεται να παραπονιέται στον κ. Ξενάκη για «αβυσσαλέο» μίσος προς το πρόσωπό της από τον κ. Χιωτάκη, με το επιχείρημα ότι και άλλα πολλά μαγαζιά έχουν αδειοδοτηθεί με τον τρόπο αυτό! Με άλλα λόγια, υπάρχουν κι άλλα αντίστοιχα σκάνδαλα με μίζες στα οποία εμπλέκεται άμεσα η συγκεκριμένη διοίκηση και λάμβανε χρήματα τμηματικά, κάτι που δεν αμφισβήτησε ο αυτόχειρας Ξενάκης όταν η συνομιλητής του έθιξε το θέμα!! Παρόλα αυτά, δεν κατονομάζονται αυτοί που έχουν λάβει άδεια με αυτό τον τρόπο, εκτός από τον κ. Θανόπουλο, ο οποίος διατηρεί το γνωστό  σούπερ μάρκετ στη Νέα Ερυθραία.

Είναι επιτακτική η ανάγκη λοιπόν, μετά από το τραγικό γεγονός, να επισπευστούν οι έρευνες ώστε να έλθουν στο φως όλες οι περιπτώσεις διαφθοράς γύρω από αυτή την υπόθεση, καθώς και να ξεσκεπαστούν αντίστοιχες υποθέσεις!