ΒΟΜΒΑ ΣΠΙΡΤΖΗ: ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ

23.04.2018 21:35

Αλλαγή σχεδίων για τα διόδια σε Άγιο Στέφανο και Βαρυμπόμπη προανήγγειλε ο υπουργός Μεταφορών

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης τόνισε πως «δεν θα μπουν νέα διόδια στην Βαρυμπόμπη και τον Άγιο Στέφανο, ούτε μετωπικά ούτε πλευρικά». Μιλώντας σε εκδήλωση των κατοίκων των Αχαρνών στο δημαρχείο της πόλης την Κυριακή 22 Απριλίου ο κ. Σπίρτζης τους κάλεσε να συμμετάσχουν στην ηλεκτρονική καταγραφή των στοιχείων και των αυτοκινήτων τους ώστε να περνούν ελεύθερα όταν θα τεθεί σε λειτουργία το νέο σύστημα των ηλεκτρονικών διοδίων σε περίπου δύο χρόνια που θα είναι πιο αναλογικό και πιο δίκαιο.

Επίθεση Σπίρτζη προς το Δήμαρχο Κηφισιάς και το Δήμαρχο Διονύσου

Ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι υπάρχει σαφής και ξεκάθαρη συμφωνία με τον παραχωρησιούχο - και όχι ένα απλό πλαίσιο συναντίληψης - να μην κατασκευαστούν νέα διόδια στην Βαρυμπόμπη και τον Άγιο Στέφανο και κατηγόρησε για παραπληροφόρηση τους δημάρχους Διονύσου και Κηφισιάς, τη ΝΔ αλλά και συγκεκριμένους δημοσιογράφους και Μέσα Ενημέρωσης. «Αυτά που λένε για πλαίσια συναντίληψης και άλλα παρόμοια δείχνουν πόσο άσχετοι είναι» σημείωσε.

Το μεσημέρι της 23ης Απριλίου, ο Χρήστος Σπίρτζης δήλωσε στο Real Fm το σκεπτικό αυτής της αλλαγής στάσης. Ακούστε  στο βίντεο τις δηλώσεις του και… τα συμπεράσματα δικά σας…