Τραγική η κατάληξη της αναζήτησης του Γεώργιου Στεργιόπουλου...

22.04.2018 14:40

Νεκρός βρέθηκε ο Γεώργιος Στεργιόπουλος το μεσημέρι της Κυριακής 22 Απριλίου, έπειτα από έρευνες δύο ημερών

Μετά από έρευνες δύο ημερών, ο νεαρός Γεώργιος Στεργιόπουλος βρέθηκε νεκρός στην περιοχή της Λίμνης Μαραθώνα. Ο 31χρονος άνδρας αναζητείται από το απόγευμα της Παρασκευής 20 Απριλίου, όταν και κινητοποιήθηκαν εθελοντές του Δήμου Διονύσου ( Άγιος Στέφανος, Ροδόπολη ), η αστυνομία και η πυροσβεστική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που " έσπρωξε " τον άνδρα να εξαφανιστεί και να δώσει τέλος στη ζωή του ήταν ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία γιγαντώθηκαν από μια ερωτική απογοήτευση που βίωσε.

 

Η ανακοίνωση της Silver Alert Hellas:

«Δυστυχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τον Γεώργιο Στεργιόπουλο. Η ομάδα μας και σήμερα με την πολύτιμη αρωγή των δύο Drones του Αλέξη Αλεξίου της flygreecedrone, της Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής (ΕΟΔΑ) και εθελοντών κατά την διάρκεια των σημερινών ερευνών, αξιοποιώντας και κάποιες σοβαρές μαρτυρίες που είχε λάβει η υπηρεσία Silver Alert στο τηλέφωνο 1065, βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο εύρημα της σορού το άτυχου Γεώργιου Στεργιόπουλου. Αυτή την στιγμή η ΕΜΑΚ που βρίσκεται στην περιοχή, πλησιάζει το σημείο που βρέθηκε η σορός, ενώ τα Drones υπερίπτανται».