ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ

08.11.2017 18:17

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν εχθές Τρίτη 7 Νοεμβρίου δύο εκδηλώσεις για τη Δημοκρατική Παράταξη στο Δήμο Αχαρνών και το Δήμο Διονύσου.

Ομιλητής για το σχέδιο του ΠΑΣΟΚ και της Φώφης Γεννηματά για την αναγέννηση της Δημοκρατικής Παράταξης ήταν ο Συντονιστής ΚΟΕΣ του ΠΑΣΟΚ και Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.
 
Ο κ. Κεγκέρογλου αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη μεγάλη συμμετοχή τόνισε μεταξύ άλλων:

  • Η Φώφη Γεννηματά με τις αξίες της Αλλαγής ανοίγει νέους δρόμους για το μέλλον. Τα όνειρά μας είναι πιο δυνατά από τις αναμνήσεις μας!
  • Η Φώφη Γεννηματά μπορεί να εγγυηθεί ότι ενωμένοι θα φτάσουμε στη νίκη, την πραγματική ελπίδα. Όσο μεγαλύτερη συμμετοχή τόσο μεγαλύτερη δυναμική.
  • Οι επόμενες εκλογές θα είναι αναμέτρηση για τρεις γιατί η δημοκρατική προοδευτική παράταξη θα γίνει και πάλι πρωταγωνιστής.
 
Στις εκδηλώσεις παρευρέθησαν μεταξύ άλλων: η βουλευτής Αττικής Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Ντίνος Βρεττός, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, το μέλος της Γραμματείας ΚΟΕΣ ΠΑΣΟΚ Σπύρος Βρεττός, καθώς και Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι.