ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ

26.09.2017 14:43

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, σήμερα το πρωί 26/09/2017, βρέθηκε το άψυχο κορμί ενός άντρα στον Άγιο Στέφανο Αττικής.

Περίοικοι, οι οποίοι έκαναν βόλτα στην περιοχή της Αγίας Τριάδας της Δ.Ε. Αγ. Στεφάνου - κοντά στη Λίμνη του Μαραθώνα - έντρομοι είδαν κρεμασμένο σε ένα κλαδί το άψυχο σώμα ενός άντρα. Αμέσως ειδοποίησαν τις αρχές. Πρόκειται για έναν άντρα περίπου 50 ετών, κάτοικο Αγ. Στεφάνου, ο οποίος όπως όλα δείχνουν πρέπει να αυτοκτόνησε, ενώ το χρονικό διάστημα που ήταν κρεμασμένος, πρέπει να ήταν άνω των 10 ωρών.

Δίπλα στο άψυχο κορμί του άτυχου άντρα, βρισκόταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητο του. Στο σημείο έσπευσε η ασφάλεια και ο Δήμαρχος Διονύσου, προκειμένου να διαπιστώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το τραγικό γεγονός.

Αν και κάποια στοιχεία προκύπτουν σχετικά με αυτό το δυσάρεστο γεγονός, αναμένεται η ιατροδικαστική αναφορά, καθώς επίσης και οι καταθέσεις των οικείων του, ώστε να μπορέσει η υπόθεση να διαλευκανθεί.

Μόλις γίνουν όλες οι απαιτούμενες εκ του νόμου ενέργειες και ολοκληρωθεί η έρευνα των αρχών, θα υπάρχει και ολοκληρωμένο ρεπορτάζ από την εφημερίδα μας.

Ακολουθούν σκληρές εικόνες, που καλό είναι να μην τις δουν παιδιά.
Καλή δύναμη στους συγγενείς του ανθρώπου.