Σαραντάχρονος στην περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης είχε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο 20 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία έφταναν στο ύψος τα τέσσερα μέτρα

18.11.2016 11:20

Ένας 40χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, σε περιοχή του δήμου Αρχανών - Αστερουσιών. Εντοπίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, 20 δενδρύλλια κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη και ύψος μέχρι και τέσσερα μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν

Ένας 40χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, σε περιοχή του δήμου Αρχανών - Αστερουσιών. Εντοπίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, 20 δενδρύλλια κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη και ύψος μέχρι και τέσσερα μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Στον ίδιο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη 12 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία είχαν ήδη εκριζωθεί, καθώς και τμήματα δενδρυλλίων κάνναβης βάρους 1.100 γραμμαρίων.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο 40χρονος είχε προβεί στην καλλιέργεια των δενδρυλλίων και αφού αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη.